Vakantiehuisje huren in Giethoorn

Vakantiehuisje / chalet huren in Giethoorn op het prachtige chaletpark Resort Venetië.

Resort Venetië in Giethoorn heeft prachtige vakantiehuisjes en chalets in de verhuur. Chaletpark Resort Venetië is gelegen in een prachtige waterrijke en natuurlijke omgeving in Giethoorn.

Al onze vakantiehuisjes hebben een aanlegsteiger voor een boot en liggen aan de prachtige vaarroutes die Giethoorn en omgeving biedt. U kunt vanaf uw vakantiehuisje of chalet via prachtige vaarroutes door de Weerribben varen over de meren, de Belterwijde en Beulakerwijde. Ook kunt u via meren en de vaarroutes met uw boot naar Meppel, Zwartsluis, Vollenhove, Blokzijl, Sint Jansklooster en Wanneperveen. 

In de regio van Giethoorn zijn er heel veel leuke dagactiviteiten te doen. u kunt dan onder andere denken aan: het bezoeken van het gevangenismuseum Veenhuizen, Koloniën van Weldadigheid, donderdag meppeldag in Meppel en het grachtenfestival in Meppel. 

En u kunt uw vakantiedag afsluiten met een heerlijk diner in de vele restaurants die er in Giethoorn en omgeving zijn.

Over Chaletpark Resort Venetië

Resort Venetië, een Chaletpark in het waterstreekdorp Giethoorn, ook wel het ‘Hollands Venetië’ genoemd. Het dorp is bekend door zijn bruggetjes, waterwegen en punters. Het Chaletpark is gelegen tussen de meren ‘de Bovenwijde’ en ‘het Molengat’ en ligt op loopafstand van het prachtige toeristische centrum. Het Chaletpark is gemakkelijk bereikbaar en heeft de beschikbaarheid over voldoende parkeergelegenheden. Vanwege haar kleinschaligheid geniet u optimaal van de rust en de omgeving. Elke kavel grenst aan het water, dat u toegang geeft tot het uitgestrekte gebied met alle denkbare watersportmogelijkheden.

Recreëren

In uw chalet is ronduit een individuele beleving. Stelt u zich eens voor om ’s morgens wakker te worden in uw chalet en geen verkeerslawaai te ervaren. U wordt als het ware wakker van de rust. Over het water ligt een dauwdeken die op raadselachtige wijze verdwijnt door de opkomende zonnestralen. Het voorzichtige begin op Resort Venetië. De plek van waar geworden dromen. Nu nog even beslissen welke leuke dingen u vandaag gaat vervullen. Varen, zwemmen, vissen, zonnen, winkelen, luieren, terrasje pakken of vandaag gewoon even helemaal niets! Dat is recreëren op Resort Venetië. De plek waar de natuur het tempo bepaalt. De plek waar u de baas bent over de leuke dingen in het leven. Resort Venetië, met recht recreëren in harmonie in een unieke omgeving!