De Otterskooi Dwarsgracht

Café-Restaurant De Otterskooi in Dwarsgracht

Over De Otterskooi in Dwarsgracht
Alles wat u in Giethoorn verwacht vindt U ook in Dwarsgracht. Rust, Ruimte en in het seizoen gezellige drukte. Café Restaurant De Otterskooi is gelegen aan het eind van de dorpsgracht, beschikt over meerdere eetzalen, een gezellige bar en een groot terras aan de waterkant met plaats voor wel 150 gasten. Ook kan De Otterskooi dienen als vertrek- en aankomstpunt voor leuke uitstapjes in de omgeving. Ook beschikt De Otterskooi over een groot parkeerterrein waar ruimte is voor auto’s. ook is het mogelijk om aan te meren met een bootje voor de vaargasten die een bezoek zouden willen brengen aan De Otterskooi.

Over het eten
De Otterskooi beschikt over een ruime en gezellige bar waar u voorafgaand van het diner een aperitief kunt eten of wat kunt drinken. Op het terras bestaat de mogelijkheid om te barbecueën en het plaatsen van buffetten, een gedeelte wordt dan voor u gereserveerd. Er zijn meerdere ruimtes en zaaltjes waar groepen en groepjes gasten in privacy kunnen genieten van hun diner. De keuken kan het best omschreven worden als Hollands/Frans en koken ze bij De Otterskooi graag met verse steekeigen producten, maar schuwt ook de receptuur van het verre niet. De Otterkooise snoekbaars en paling zijn favoriet bij een groot aantal gasten, maar de Wiener Schnitzel, Tournedos of Varkenshaas worden met evenveel Liefde bereid. Het is mogelijk om bij De Otterskooi te lunchen, dineren of te genieten van een hapje en/of een drankje.

 

Naar Website Menu Tafel Reserveren

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/xrhUK9mre3o” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>